"Picodya" is an R&D company that develops a product that provides medical test results within a few minutes, significantly improving patient care.


The company wanted "balanced transparency", meaning the creation of a space that allowed for privacy while simultaneously incorporating enough flow to enable constant communication between the company's employees.


The given building, measuring 1100 squared meters, served another company for many years and contained dozens of long, dark rooms and corridors. We converted it into an open and energetic workspace.

We took down 90 percent of the walls, opened huge windows, and replaced the remaining walls with glass.


The entrance to the company starts once you exit the elevator into an interior lobby featuring a counter that hovers over a vegetation-planted cube.

Behind it is a library that maintains the feeling of transparency and leads to the "datascape" - The heart of the company where all of the information is processed. The datascape is surrounded by a shared workspace, labs and meeting rooms.

Photos: Itai Benit
Photos: Itai Benit

press to zoom
Photos: Itai Benit
Photos: Itai Benit

press to zoom
Photos: Itai Benit
Photos: Itai Benit

press to zoom
Photos: Itai Benit
Photos: Itai Benit

press to zoom
1/25

Picodya Offices.